Komentarji Marquardt delovanje vrat stikalo

  01. 12. 2016

Snap akcijska stikala so bila uporabljena v delovnih okoljih, aplikacijah in izdelkih že več kot 80 let. Prva snap stikala so bila osnovna komponenta, namenjena shranjevanju energije v vzmet, nato pa to energijo prenosa prenosa premikajočega kontakta s hitrim delovanjem. Ista načela načrtovanja se še vedno uporabljajo danes, čeprav je bila tehnologija v zadnjih desetletjih nadgrajena in izpopolnjena.

 

Nacionalno združenje proizvajalcev električnih aparatov določa stikalno stikalo kot "mehansko upravljano električno stikalo z vnaprej določenimi in natančno nadzorovanimi značilnostmi in ima stike, pri katerih je največja ločitev med katerimkoli izrezanim kontaktom 1/8 palca."

 

Prednosti hitrega delovanja

 

Tehnologija hitrih akcijskih preklopnikov se je izkazala kot najboljša rešitev za enostavno stikalno mehaniko kljub nadaljnjemu napredku tehnološkega napredka in izboljšav. Preizkušen je čas, predvsem zato, ker dosledno deluje na intuitiven način, tudi v najbolj zahtevnih okoljih. Druge ugodnosti vključujejo:

 

      Robusten in robusten dizajn ponuja dolgo mehansko življenje

      Mehansko življenje presega alternativne tehnologije

      Različni materiali in čreva zagotavljajo prožnost, ki jo potrebujejo sodobna podjetja

      Snap stikala so lahko popolnoma zapečatena in nepremočljiva

      Spremembe temperature in elektronskih motenj ne vplivajo na delovanje

      Lahko deluje brez pomožne moči

 

Marquardt 1115 in 1117 Series

 

Dobili boste vse prednosti snap akcijskih stikal z našimi serijami 1115 in 1117. Oba izdelka sta enojna polna snapska stikala. Nudijo stikalne zmogljivosti do 16 amperov pri 250 napetosti, medtem ko aktuator na obeh (ki ga upravlja shranjena energija in nadzoruje stikalni mehanizem), premika v večini smeri za enostavno uporabo v različnih različnih aplikacijah za odpiranje in zapiranje. Serije 1115 in 1117 lahko kupite tudi z različnimi kontaktnimi konfiguracijami, ki ustrezajo vašim zahtevam. Vsak od teh stikov se zaključi s terminali za hitro povezavo s hitrostjo 6,3 mm ali Fast Connect.

 

Uporabe in aplikacije

 

Stikala Marquardt 1115 in 1117 se običajno uporabljajo v medicinski opremi, gostinskih izdelkih in gospodinjskih predmetih, vendar so idealne tudi za vse aplikacije, pri katerih je potrebna natančna meritev. Tej vključujejo:

 

      Ogrevanje na ploščadi

      Kontrola kotla

      Peči

      Medicinske naprave

      Avtomati

      Whirlpool kadi

      Cvrtniki

 

Delovanje in merjenje

 

Naši izdelki se lahko uporabljajo za preklop in nadzor visokonapetostnih in tokovnih obremenitev neposredno brez uporabe komponent, kot so releji. Uporabljajo lahko meritve glede tlaka, zaznavanja položaja in temperature pri delovanju. Temperatura je najpogostejši zaznavalni element, tukaj pa se lahko s krmilnikom termostata uporabi stikalo za vklop ali izklop ogrevanja, če postane prehlad ali vroč. S pritiskom na stikala se lahko uporabite tudi za vklop in izklop napajanja pri odpiranju vrat ali za izklop kosilnice na kosilnici za varnost uporabnika.

 

Odličen dizajn in izkušnje

 

Marquardt že več kot 50 let proizvaja stikala in druge sestavne dele. Marquardt ima postopke, ki zagotavljajo skladnost in zagotavljajo izdelke najvišje kakovosti za stranke po vsem svetu. Nexusu lahko zaupate za dobavo visoko kakovostnih komponent, ki bodo ustrezale vašim potrebam in zahtevam.